Кръгова тренировка и Vibro Plate, в Beauty Ladys gym

ОНЛАЙН МАГАЗИН: DEALS.BG

За тренировката:

Продължителността на една кръгова трениравка е 45 минути. В нея е включена  загрявка, тренировка и разтягане. Упражненията се извършват на професионални дамски хидравливни уреди. Те са специално създадени за женското тяло без тежести и опасност от контузии. Кръговата тренировка е високо интензивна и редува натоварване на мускулите и аеробни упражнения. Те са организирани в цикъл и натоварват всички мускулни групи. Треноровката ускорява метаболизма, подобрява работата на сърцето, укрепва организма и тонизира. Подходяща е за жени, които желаят да отслабнат и подобрят общото си здраве. За да има оптимален ефект от кръговата тренировка трябва да се прави 3- 4 пъти седмично, съчетано със хранителен режим.

 

За Vibro Plate:

Професионален фитнес уред от ново поколение, който посредством вибрации стимулира мускулите по уникален начин. При тренировката с него мускулите се борят с 3D (вибрации в три измерения), което ги кара да се стягат и разспускат многократно. Това е висока интезнивна тренировка която увеличава натоварването при дадено упражнение над 40 %. Тренировката не е подходяща за бременни, хора, претърпeли скоро операция, проблеми със сърцето, байпас, проблеми със ставите. Препоръчва се една тренировка да не трае повече от 15 минути, и тренировките да са не повече от 2 пъти седмично.

 

******

ВАЖНО! 

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

17.00 лв.

КЪМ ОФЕРТАТА

Compare