За Вашата сватба! Сватбен танц 1 или 2 урока от Fusion Studio

ОНЛАЙН МАГАЗИН: DEALS.BG

Fusion Studio е незабравимо пътуване в света на изкуството и танците.

Fusion Studio е професионална школа за рок енд рол, суинг, модерен балет, хип хоп, MTV танци, бачата, народни танци, ориенталски танци.

Студиото организира тематични танцови партита, арт тиймбилдинги, специализирани хореографии, регулярни школи по танци за напреднали и начинаещи. Много от курсистите на Fusion Studio са участници в танцови фестивали, турнири по танци и шоу програми.

Първи сватбен танц:

Важен момент в работата на Fusion Studio са индивидуалните хореографии. Индивидуалните хореографии се създават и при изграждането на всяко ново задание за първи сватбен танц.

Първият сватбен танц се създава според възможностите на двойката младоженци, според тяхното желание да напреднат в сложността на танца, времето, което те са определили за тренировки за сватбения танц, периода преди сватбата (до каква степен има време сватбения танц да отлежи), индивидуалното и общо усещане за ритъм на двойката, общото желанието и степента на удоволствие от танца за младоженците.

И най-лесният, и най-трудният сватбен танц може да бъде елегентен или забавен, красив и много емоционален. 

При провеждане на първия урок, младоженците заедно с танцовият инструктор решават какъв стил да бъде танца, избират заедно музика (песента) за него. Ако младоженците вече са избрали песен за сватбения им танц – обсъждат песента, ако е необходимо се избира (отрязва) част от песента, за да не е прекалено дълъг и изморителен за двойката танца, предлагат се няколко вида хореографии, обсъжда се за колко часа двойката би желала да завърши обучението за своя сватбен танц.

За повече подробности – вземете своя ваучер и запишете час за хореография и консултация при хореограф на Fusion Studio.

Ексклузивна оферта на Deals.bg

* * *

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

50.00 лв.

КЪМ ОФЕРТАТА

Compare